On Tour

Roller Skate Training op lokatie.

In verschillende steden in binnen -en buitenland, verzorgen wij skate trainingen volgens het Soulful Fitness Roller Skate Training systeem.

Voor wie het niet haalbaar en/of bereikbaar is om (regelmatig) trainingen te volgen op het hoofdkwartier in Rijswijk, zijn deze sessies ideaal om kennis te nemen van onze unieke roller skate presentatie.

De sessies zijn klein en intiem van karakter, waarin genoeg ruimte en aandacht is voor persoonlijke vragen en kwesties, ten aanzien van (dys)functioneel bewegen, struikelblokken en het effectief benutten van trainingstijd.

Aan de hand van het basis roller skate compendium, wordt er een selectie gemaakt van oefeningen, zodat er volledig ingezoomd wordt op de vraag en behoefte van deelnemers.

De inhoud van deze sessies is gericht op absolute beginners én op ervaren roller skaters die geïnteresseerd zijn in verdieping van hun huidige skill set. Themas en focuspunten kunnen dus per sessie verschillend zijn en gedurende de voortgang licht aangepast worden, rekening houdend met de behoefte van de deelnemers.

Intelligente breakdowns en dynamische opbouw van oefeningen, zijn de karakteristieke kenmerken waar het Soulful Fitness Training systeem inmiddels wereldwijd om bekend staat en dus in volle omvang uitgerold zal worden!

Planning.

NIJMEGEN.

Datum : 1 & 15 mei, 2022.

Lokatie : Honigcomplex, Waalbandijk 10, 6541 AK Nijmegen.

Tijd :14.00u -16.00u

Capaciteit: 20 personen per jam sessie.

Boek hieronder je ticket(s)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere steden mogelijk en voorlopig in de planning: Almere, Eindhoven, Haarlem, Houten, Utrecht, Zwolle.

Over Stichting Es Quint

Es Quint - Betekenis Het Engelse woord quintessence betekent de absolute kern en essentie van datgene wat je uitvoert, op fo...

Lees meer

The meaning of Drill it till you kill it

Drill it till you kill it. It is one of the most well known mottos connected to the very core of the Soulful Fitness Roller ...

Lees meer
Archief