On Tour

Roller Skate Training op lokatie.

In verschillende steden in binnen -en buitenland, verzorgen wij skate trainingen volgens het Soulful Fitness Roller Skate Training systeem.

Voor wie het niet haalbaar en/of bereikbaar is om (regelmatig) trainingen te volgen op het hoofdkwartier in Rijswijk, zijn deze sessies ideaal om kennis te nemen van onze unieke roller skate presentatie.

De sessies zijn klein en intiem van karakter, waarin genoeg ruimte en aandacht is voor persoonlijke vragen en kwesties, ten aanzien van (dys)functioneel bewegen, struikelblokken en het effectief benutten van trainingstijd.

Aan de hand van het basis roller skate compendium, wordt er een selectie gemaakt van oefeningen, zodat er volledig ingezoomd wordt op de vraag en behoefte van deelnemers.

De inhoud van deze sessies is gericht op absolute beginners én op ervaren roller skaters die geïnteresseerd zijn in verdieping van hun huidige skill set. Themas en focuspunten kunnen dus per sessie verschillend zijn en gedurende de voortgang licht aangepast worden, rekening houdend met de behoefte van de deelnemers.

Efficiënte breakdowns en dynamische opbouw van oefeningen, zijn de karakteristieke kenmerken waar het Soulful Fitness Training systeem inmiddels wereldwijd om bekend staat en dus in volle omvang uitgerold zal worden!

Planning 2024.

----------

 

Kneep Deep

Going knee deep into the weeds on how far to bend the knees. As the human body works as a very sophisticated and fully integrated entity, it’s foolish to point out a single part that would be considered crucial for going through our day to day habits and activities.

Lees meer

Moving from drill to skill

Moving from drill to skill. The primary way and focus within the Soulful Fitness Roller Skate Training system, is the dilige...

Lees meer
Archief