Training & Jam

Rooster van trainingen en andere activiteiten georganiseerd en/of ondersteund door Quadsk8 en Stichting Es Quint.

Alle niveaus en disciplines trainen altijd gezamelijk en door elkaar heen. Zodoende traint iedereen altijd op zijn/haar eigen niveau, tempo en vooral ook eigen goals en doelstellingen. Dat klinkt misschien als een chaos, maar niks is minder waar.

Voor een goede indruk of ter inspiratie of voorbereiding, check het Bfunkphenomenon youtube kanaal .

COVID-19 aanpassingen en restricties.

Update : 09-06-2021.

Momenteel hanteren we nog een restrictie op het totaal aantal mensen per sessie in verband met de corona maatregelen.  De overheid stelt namelijk voorwaarden aan de dienstverlening, zoals inschrijving voor aanwezigheid vooraf, gezondheidscheck etc.

Vandaar dat we via de Datumprikker module, monitoren hoeveel mensen we per sessie op bezoek hebben. Mensen die al eerder een training hebben gevolgd zijn al reeds geregistreerd in de module en bekend met de werkwijze.

Kom je voor de eerste keer voor een training, schrijf je dan in via het formulier op het tabblad introductietraining van deze website en geef je voorkeursdag en tijdsblok aan. Je wordt dan ingepland en aangemeld in de Datumprikker module, waar je vervolgens een email link van ontvangt. Met deze link kun je zelf wijzigingen aanbrengen en vervolgtrainingen plannen, naar eigen wens en beschikbaarheid.

Mocht je om de een of andere reden vastlopen met het plannen en wijzigen, mail dan naar info@quadsk8.nl om je skateleven te redden en een duwtje in de juiste richting te geven!

Volgende verwachte update info : 21-06-2021.

 

Nieuwsuitzending.

Nederlandstalig programma over inzicht en vooruitzicht op bliss, balance en rhythm roller skaten onder de vlag van Quadsk8 èn onder het dak van Es Quint.

Actuele Planning.

Check hieronder onze actuele aanwezigheid en activiteiten per datum!

Klik deze Roller Skate Training & Jam kalender link aan, om op te slaan als bladwijzer in je browser.

 

Omgaan met weerstand

Inschrijven voor een training bij Es Quint??!! Say Whaaattttt ?? Reframen:  om je snel iets beter te voelen en hoe K...

Lees meer

Pusherman Rollaganza

I'm your mamma, I'm your daddy I'm that funkboy in the alley I'm your doctor, when in need Want some fun, ha...

Lees meer
Archief