Introductietraining

Allereerste training en kennismaking.

Een introductietraining is de eerste training die je bij ons volgt. Samen bespreken we wat je graag wil leren en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen, afhankelijk van je wensen, ervaring en fysieke gesteldheid.

Het vermelden van recente blessures - al dan niet volledig geheeld -  hoeft uiteraard niet, maar kan ons wel helpen bepaalde oefenen aan te passen. Dit geldt ook voor oude blessures die in het verleden voor bewegingsbeperkingen hebben gezorgd. Zodoende kunnen we de training zo veilig en optimaal mogelijk op maat verzorgen.

* Indien je geen eigen roller skates in bezit hebt, dan worden roller skates vrij beschikbaar gesteld voor een training!

Benodigdheden

 Roller skates (indien niet in bezit, dan vrij beschikbaar op de training).
 Comfortabele, sportieve outfit.
 Optioneel: goede sportschoenen.
 Een must: flinke dosis nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.

Is je interesse en/of enthousiasme na de introductietraining niet meer te stuiten, dan kun je daarna direct instromen in de reguliere trainingen. Omdat je altijd op je eigen tempo en niveau traint, ben je na je introductietraining niet aan een specifieke dag en/of groep gebonden. Trainen wanneer het jou uitkomt  dus, op jouw manier in je eigen tempo, met vooral je eigen doelen.

De introductietraining bedraagt 10 euro per persoon. 

Hieronder kun je een keuze maken in de momenteel beschikbare dagen en tijden, voor een introductietraining. Mocht daar geen geschikt moment voor je tussen zitten, mail dan naar info@quadsk8.nl met mogelijkheden die jou het beste uitkomen, dan proberen we een match te maken!

LET OP:  Mailtjes en reply-mailtjes van Es Quint en/of Quadsk8 kunnen nog wel eens in de spambox terecht komen. We streven er altijd naar om binnen 72 uur te antwoorden. Dus check ook altijd even je Spambox!

  • * velden zijn verplicht.

Over Stichting Es Quint

Es Quint - Betekenis Het Engelse woord quintessence betekent de absolute kern en essentie van datgene wat je uitvoert, op fo...

Lees meer

The meaning of Drill it till you kill it

Drill it till you kill it. It is one of the most well known mottos connected to the very core of the Soulful Fitness Roller ...

Lees meer
Archief