Introductietraining

Allereerste training en kennismaking.

Een introductietraining is de eerste training die je bij ons volgt. Samen bespreken we wat je graag wil leren en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen, afhankelijk van je wensen, ervaring en fysieke gesteldheid. Introductietrainingen verzorgen we op elke reguliere trainingssessie, maar bij voorkeur op de maandagavond en zaterdagmiddag, zodat we extra aandacht en begeleiding kunnen verzorgen.

Het vermelden van recente blessures - al dan niet volledig geheeld -  hoeft uiteraard niet, maar kan ons wel helpen bepaalde oefenen aan te passen. Dit geldt ook voor oude blessures die in het verleden voor bewegingsbeperkingen hebben gezorgd. Zodoende kunnen we de training zo veilig en optimaal mogelijk op maat verzorgen.

* Indien je geen eigen roller skates in bezit hebt, dan worden roller skates vrij beschikbaar gesteld voor een training!

Benodigdheden

 Roller skates (indien niet in bezit, dan vrij beschikbaar op de training).
 Comfortabele, sportieve outfit.
 Goede sportschoenen.
 Flinke dosis nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.

Is je interesse en/of enthousiasme na de introductietraining niet meer te stuiten, dan kun je daarna direct instromen in de reguliere trainingen. Omdat je altijd op je eigen tempo en niveau traint, ben je niet aan een specifieke dag en/of groep gebonden. Trainen wanneer het jou uitkomt  dus, op jouw manier in je eigen tempo, met vooral je eigen doelen.

De introductietraining bedraagt 7,50 euro per persoon. Deze actie loopt tot 31-12-2020.

 

  • * velden zijn verplicht.

Valuable lessons from snapshots

No pictures please!                 &n...

Lees meer

Potential and willpower

Excerpt from the Soulful Fitness Roller Skate Training book: "...A good training or exercise program, is to challen...

Lees meer
Archief