Introductietraining

Allereerste training en kennismaking.

Een introductietraining is de eerste training die je bij ons volgt. Samen bespreken we wat je graag wil leren en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen, afhankelijk van je wensen, ervaring en fysieke gesteldheid. Introductietrainingen zijn geen personal trainingen, maar vinden plaats tijdens de reguliere trainingen, wanneer andere trainees van allerlei verschillende niveaus ook trainen. Je beleeft op deze manier dan ook perfect de sfeer en dynamiek  en je krijgt een duidelijke indruk van onze unieke visie en structuur van training. 

Het vermelden van recente blessures - al dan niet volledig geheeld -  hoeft uiteraard niet, maar kan ons wel helpen bepaalde oefenen aan te passen. Dit geldt ook voor oude blessures die in het verleden voor bewegingsbeperkingen hebben gezorgd. Zodoende kunnen we de training zo veilig en optimaal mogelijk op maat verzorgen.

Zou je liever een een-op-een sessie willen ter introductie, dan is dat ook prima mogelijk. Een dergelijke sessie is in overleg in te plannen van maandag t/m zaterdag, vanaf 09.00 uur. Begrijpelijkerwijs zijn hier andere kosten aan verbonden. Voor volledige info en boeking, info@quadsk8.nl

FEAR FACTOR 0.0 

Comfortabel worden met je angst is het engste wat er is.
Het weerhoudt je namelijk van een heleboel bezigheden, die heel leuk zouden kunnen zijn. Maar door bepaalde angsten ga je er niet voor, of geniet je er niet van.

Bang op roller skates of zo angstig dat je het niet eens probeert, ken je dat? Of ken je iemand die door slechte ervaring of na een ernstige blessurekwestie niet meer goed durft?
Dan biedt deze sessie de nodige helpende hand!

Voor wie is deze clinic bedoeld:
- Speciaal voor een ieder die angst heeft ontwikkeld voor het rollerskaten maar toch graag hiermee verder wil.
- Als je te angstig bent om in een reguliere (introductie) training mee te kunnen doen.
- Het zou kunnen dat je nog niet begonnen bent, omdat je heel bang bent, maar het toch graag zou willen proberen.
- Het kan ook zijn dat je misschien al jaren skate, maar dat je een keer hard gevallen bent, waardoor je angstig bent geworden.

De focus in deze sessie ligt op hoe we je zo rustig mogelijk (weer en veilig ) aan het rollen kunnen krijgen. Mariska Weimar begeleidt je van FEAR naar FLOW, in een persoonlijke sessie. Voor info, boeking en prijs,  info@mbmcoaching.nl

* Indien je geen eigen roller skates in bezit hebt, dan worden roller skates vrij beschikbaar gesteld voor elk van de hierboven beschreven trainingsmodules!

Benodigdheden

 Roller skates (indien niet in bezit, dan vrij beschikbaar op de training).
 Comfortabele, sportieve outfit.
 Optioneel: goede sportschoenen.
 Een must: flinke dosis nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.

Is je interesse en/of enthousiasme na de introductietraining niet meer te stuiten, dan kun je daarna direct instromen in de reguliere trainingen. Omdat je altijd op je eigen tempo en niveau traint, ben je na je introductietraining niet aan een specifieke dag en/of groep gebonden. Trainen wanneer het jou uitkomt  dus, op jouw manier in je eigen tempo, met vooral je eigen doelen.

De introductietraining bedraagt 10 euro per persoon. 

Hieronder kun je een keuze maken in de momenteel beschikbare dagen en tijden, voor een introductietraining. Mocht daar geen geschikt moment voor je tussen zitten, mail dan naar info@quadsk8.nl met mogelijkheden die jou het beste uitkomen, dan proberen we een match te maken!

LET OP:  Mailtjes en reply-mailtjes van Quadsk8 en/of Es Quint kunnen nog wel eens in de spambox terecht komen. We streven er altijd naar om binnen 72 uur te antwoorden. Dus check ook altijd even je Spambox!

  • * velden zijn verplicht.

Moving from drill to skill

Moving from drill to skill. The primary way and focus within the Soulful Fitness Roller Skate Training system, is the dilige...

Lees meer

The 4 ingredients to optimal flow

Roller skating can look deceivingly easy and effortless, especially when observing controlled and fluent roller skaters gliding and striding through a space in rhythm, or with a designated purpose.

Lees meer
Archief