Trainingsplek boeken via datumprikker

Geplaatst op 02-11-2020

Covid-19 maatregelen 2020.

Sinds 13 oktober 2020 dient ook Es Quint / Quadsk8 zich aan maatregelen en dwingende aanpassingen te houden van overheidswege, omtrent de aanhoudende Covid-19 situatie.

Om zo goed mogelijk te jongleren met goede service aan de ene kant en het inachthouding nemen van opgelegde maatregelen aan de andere kant, werken we momenteel met datumprikker.nl voor het boeken van een trainingsplek. 

Het systeem heeft haar nut inmiddels al enorm bewezen en wij danken dan ook een ieder voor het zo flexibel meebewegen, om de noodzakelijke ingrepen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Gezondheid staat altijd voorop!

De inschrijflink is te vinden op het tabblad rooster van de website Quadsk8.

Hieronder voor de volledigheid nog een FAQ voor de vastlopers:

1. V: Waarom moet ik me in één keer inschrijven voor een training? 

A: vanwege de maatregelen rondom Covid19 hebben wij een maximum aantal mensen die tegelijk in onze ruimte mogen zijn. Tevens hebben wij de verplichting om bij te houden wie er bij ons hebben getraind op een bepaalde dag.

2. V: Waarom hebben jullie de tijden van de training aangepast?

A: Omdat we maar met een maximum aantal mensen mogen per training en we iedereen graag een kans willen geven om te komen hebben we de reguliere dagen aangehouden maar de uren aangepast. Nu zijn er twee trainingen op één avond en twee trainingen op zaterdag middag.

3. V: Ik ben donateur, mag ik me voor alle beschikbare trainingen inschrijven?

A: In principe mag dit wel. We willen alleen graag dat iedereen de kans en de ruimte heeft om te komen trainen. Als we hier met elkaar rekening mee willen houden is er plek en gelegenheid genoeg.

4. V: Ik heb me ingeschreven maar ik heb geen bevestigingsmail gekregen?

A: Datumprikker.nl stuurt ALTIJD een bevestigingsmail. Heb je die niet gekregen dan ben je niet ingeschreven.

5. V: Ik heb op de link geklikt maar ik kan geen datum aanklikken?

A: Als je op de link klinkt dan kom je in datumprikker terecht. Als je dit op je mobiele telefoon doet dan staat er boven in een grijs balkje waarop staat ; DEELNAME AANPASSEN. Als je hierop klikt dan kun je je aanmelden bij een bepaalde datum.

6. V: Ik wil me aanmelden voor een bepaald tijdstip maar die staat er niet meer tussen?

A: Dit betekent over het algemeen dat dit tijdstip volgepland staat. Datumprikker sluit dan automatisch de registratie en jij kunt hem dan niet meer zien.

7. V: Ik heb me aangemeld. Het vinkje achter de datum is groen geworden maar ik heb geen mail gekregen?

A: als je je hebt aangemeld bij een bepaalde datum en het vinkje achter de datum is groen geworden moet je ook nog onder aan de pagina op het vakje met OPSLAAN drukken. Pas dan is je deelname ook opgeslagen. En dan krijg je ook een bevestigingsmail.

8. V: kan ik me met meerdere mensen op één mailadres inschrijven?

A: Nee, iedereen moet zich apart met een eigen mailadres inschrijven.

9. V:Ik heb geen mail gekregen van Datumprikker en ook niet van EsQuint of Quadks8?

A: soms kunnen mails van bovenstaande adressen in je spambox terecht komen. Check dit ook even eerst.

10. V: Moet ik me ook afmelden als ik onverhoopt toch niet kan komen maar ik ben wel ingeschreven?

A: Ja graag! Er is veel animo voor de trainingen. Als je niet komt en toch staat ingeschreven houd je een plek bezet voor iemand die misschien wel kan komen. Dus graag ook tijdig afmelden als dit lukt.

11. V: Tot hoe laat kan ik me aanmelden voor een training?

A: dit kan tot het laatste moment. Als er nog een plek is kun je je daarop inschrijven. Al is het 5 minuten voor aanvang. Wel ALTIJD inschrijven ajb.

12. : Wie kan ik benaderen als ik hier vragen over heb?

A: als je mailt naar pr@es-quint.org krijg je altijd zo snel mogelijk antwoord.

Mariska Weimar, Es Quint  pr@es-quint.org

Deel dit bericht:

Focus on the groove. Not the Move.

Focus on the groove. Not the move. Music in any way, shape or form (a beat, groove, flow, tone, voice, melody, or entire piece...

Lees meer

Virtual Closing Tour The Binck

Virtual Tour minidoc, now available on the Bfunkphenomenon Youtube channel. To all backers, supporters and those passionatel...

Lees meer
Archief