Disclaimer

01 February 2015 Hits: 4698 Written by Quadsk8
Print Email

Disclaimer.

 

Voor een goede afstemming op de persoonlijke situatie, is het altijd raadzaam om een medisch deskundige te consulteren alvorens deel te nemen aan roller skate trainigen of andersoortige sportieve activiteiten. Roller skate activiteiten dienen altijd plaats te vinden onder directe supervisie van een ervaren begeleider met ruime kennis en vaardigheden in basisinstructie. Supervisie en begeleiding kunnen bijdragen aan een veilige ervaring, maar zijn zeker geen garantie om blessures te voorkomen. Niet alle oefeningen, trainingen en activiteiten zijn voor iedereen geschikt.

De ter beschikking gestelde informatie via website, social media, blogs, magazines, boeken en andere media, is uitsluitend ter referentie en is in geen geval bedoeld als medisch advies. Er kunnen derhalve geen enkele rechten aan ontleend worden. 

De beheerders, auteurs en illustrators zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor blessures ten gevolge van roller skate trainingen en/of andere activiteiten. Deelname en kennisneming is dan ook geheel op eigen risico.

 

Integriteit.


Quadsk8 streeft ten allen tijde naar een veilige leer -en trainingsomgeving. Foto -en videomateriaal zijn uitsluitend bedoeld ter verbetering van didactiek en leerstof en in beperkte mate ter promotie van activiteiten. Eventuele publicatie van materiaal vindt altijd plaats in overleg. Mochten er onverhoopt publicaties in de omloop zijn of geraken die niet gewenst zijn, dan zal onmiddellijk zonder tegenspraak een verwijdering of aanpassing bewerkstelligd worden. 

Contact Info

Quadsk8 International

Binckhorstlaan 135, floor I   2516 BA Den Haag

phone: +31 612124959

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

IBAN NL48INGB0004676593

BIC INGBNL2A


Foundation Es Quint

 

Affiliation

Online Skateshop