Calypso Roller Disco

Written by Brian
Print Email

De Calypso Roller Disco 1999-2006.

 

Calypso CompilationWat aanvankelijk begon als een eenmalig concept in de maand oktober 1999, geinitieerd door `Golden Wonder boy Ruud`, groeide in samenwerking met Quadsk8 uiteindelijk uit tot een extravagant hardcore roller skate spot voor roller skaters van heinde en verre.

 

De eerste jaren op de woensdagavond, later op de donderdagavond was de Calypso Roller Disco een welkome en soms dringende break-in-de-week. In het midden stond een klein podium voor diverse DJ's en voor een ieder die even uitzicht wilde op de mooiste en meest funky Rotterdammers.

Op deze plek is een hoop gebeurd; veel moois, veel verdriet, veel pijn, veel gelachen, veel gevallen en onnoemelijk veel gerold. Kortom, zoals het in het leven gaat.

Wat was, is nu geweest. Wie het toen heeft gemist, heeft echt wat gemist en zal moeilijk begrijpen wat Rotterdam nu zo hard mist. Een aantal van toen zijn niet meer onder ons, net zoals Calypso zelf inmiddels tot aan haar fundament is gesloopt. De herinneringen zijn echter nog altijd levendig en de skaters zijn verder gerold.

~ Opgedragen aan Yvona; als zij straalde, was het licht in Calypso .~ 

Articles List

Contact Info

Quadsk8 International

Binckhorstlaan 135, floor I   2516 BA Den Haag

phone: +31 612124959

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

IBAN NL48INGB0004676593

BIC INGBNL2A


Foundation Es Quint

 

Affiliation

Online Skateshop